banner_behandling_mikrodermabrasion

Microdermabrasion

er en effektiv, ikke-kirurgisk metode til at slippe af med urenheder fine ar, rynker og pletter i de øvre lag af huden uden brug af kemikalier eller laserstråler. Diamant – mikrokrystaller eksfolierer huden meget blidt og efterlader den glat, ungdommelig og frisk.

Hvilken virkning har microdermabrasion

Mikrodermabrasion kan reducere urenheder, fine linjer og rynker, bidrager til at bekæmpe akne ar, fjerne hvide og sorte pletter, reducerer forstørrede porer og forynger og regenererer huden, øger dens elasticitet og produktion af kollagen. Hud ser frisk og glat ud.

Hvordan er proceduren

Huden renses først med en særlig gel. Derefter skal udstyr være forberedt. Under en microdermabrasion behandling bliver øjne beskyttet af briller eller pads. Mikrokrystaller bliver ved hjælp af mild trykluft, igennem et lille rør i håndstykket, påført til huden. Behandler flytter staven langsomt over kundernes ansigt. Kristaller bliver derefter fjernet med et særlig vakuum rør ved afsugning. Efter microdermabrasion falder patientens hud til ro ved hjælp af en særlig nærende creme, der giver mulighed for at vende tilbage til hverdagen umiddelbart efter behandlingen.

Hvorfor microdermabrasion

Microdermabrasion er langt mindre aggressiv en de almindelig mekaniske Peelings. Det kan udføres på en skønhedssalon eller hos lægen. Diamant krystaller er helt sikker, og ikke-toksisk, selv ved indtagelse. De forårsage ingen bivirkninger i huden, og er ikke kræftfremkaldende.

Hvor lang tid tager en behandling

En typisk microdermabrasion behandling tager 20 til 30 minutter. Men hvis du ønsker at behandle nakken eller andre dele af kroppen, kan det tage op til en time.

Hvis dit mål er at slippe af med overfladiske ar, forstørrede porer, alder eller sol pletter på huden, fine rynker eller ujævn tone eller overflade, så er du - den ideelle kandidat til microdermabrasion. Med microdermabrasion kan vi behandle alle hudtyper.

Er der nogen kontraindikationer

Microdermabrasion kan ikke anbefales keratose syge, mennesker med tumorer, aktiv rosacea eller aktiv akne, diabetes, autoimmune sygdomme, skrøbelige kapillærer, eksem, dermatitis, psoriasis.

Hvor mange behandlinger er nødvendige

Selv om de fleste patienter siger, at de har set en forbedring efter de første to behandlinger, vil vi anbefale fra 6 til 10 behandlinger hver anden uge. Senere kan der udføres en behandling hver to til tre måneder for at bevare effekten.