banner_behandling_hudpleje

Hudpleje med ultralyd og varmt og koldt hammer

Mange kvinder er på vagt over for den hardware kosmetologi, især hvis funktionsprincip er virkningen af ​​elektrisk strøm på huden, er ved galvanisk strøm.

Men eksperter siger, at det ikke er farlig, tværtimod er det meget godt for huden.

Bogstaveligt oversat som iontophoresis "Transport af ioner."

Dens essens består i interaktionen af ​​den elektriske strøm og plejemidler, der påføres huden.

I det sidste århundrede, har forskerne udført undersøgelser, hvor det blev klart, at hvis cellemembranen arbejdet på lav effekt, kan du ændre dens egenskaber med hjælp af lav strøm: øge permeabilitet, accelererer stofskiftet, og cellerne begynder at komme sig.

Vi bruger ultralyd for at forbedre cellulær metabolisme; varmt og koldt hammer til at glatte huden og øge produkt absorption.

Beskrivelse/ Specifikationer:

Temperature Hammer er ideél til professionel behandling til:

  • Aktivering af celler
  • Afgiftning af huden
  • Reduktion af rynker
  • Afspænding af muskler
  • Åbning af porerne til yderligere behandling

Apparatet aktiverer blodcirkulation og absorption af kosmetiske midler ind i huden. Køledrift hjælper med at lindre huden, fjerne rødme. Ved hjælp af skiftevis varm og kold behandling kan man lave kontrast massage, som toniserer huden, forbedrer hudens elasticitet.

Ultralydsbehandling

Med Ultralyd terapi er det nu muligt at opstramme vævets dybere lag ved hjælp af ultralyd og små elektriske pulsslag. Hvilket bevirker at de ansigtsmuskler, som efterhånden er blevet slappe, igen bliver spændstige. På den måde opnås et løft af hele ansigtet.

Er også ideelt til blandt andet opstramning af kæbelinien. - huden på halsen - brystpartiet og huden imellem brysterne.
Behandlingen varer ca. 45 - 60 minutter afhængig af området der skal behandles. Behandlingen er smertefri. Du vil mærke en svag prikkende fornemmelse i huden, når det specielle håndtag masseres over huden.

Efter behandlingen

Ultralyd terapi sender ultralydsbølger ned i huden, uden at påvirke overfladen af din hud, derfor vil man typisk ikke være mærket af behandlingen efterfølgende, og du vil kunne gå direkte ud og fortsætte dine hverdagsgøremål.

Effekt af behandlingen

Effekten af behandlingen er næsten altid god, men kan variere afhængig af den enkelte persons hud og alder. Nogle vil se en effekt i form af øget spændstighed direkte efter behandling. De egentlige resultater af behandlingen vil dog, for de flestes vedkommende vise sig efter et par måneder i takt med at de nye collagene fibre dannes. Du vil i takt med nydannelsen af disse fibre se et gradvist løft, og en opstramning af huden i ansigtet og på halsen, og en udglatning og opstramning af huden på decollete.