Behandling
Aromaterapi

Aromaterapi er en mild, men effektiv metode til healing og styrkelse af krop, sind og ånd ved hjælp af naturlige olier fra aromatiske planter, træer og græsser.

Den gamle, hinduistiske lægevidenskab, ayurveda, blandede planteekstrakter og æteriske olier i medicinen.

Alle æteriske olier har deres egen kemiske sammensætning, som har holdt planten i live. Disse komponenters gavnlige virkninger for den menneskelige krop kan bl.a. være beroligende, stimulerende, hormonbalancerende eller vanddrivende.

Der findes beviser for, at immunitet og modstand over for sygdom hænger sammen med holdning og adfærd. Aromaterapi har virkning på de fysiske, mentale og spirituelle aspekter hos personer, der trænger til omsorg. I aromaterapien betragtes hvert enkelt individ som unikt, og det er derfor vigtigt at skræddersy en behandling til hvert enkelt menneskes behov. Når man dufter og nyder aromaen fra den æteriske olie, der bruges, trænger bitte små molekyler ind i kroppen via næsen og sender kemiske budskaber til hjernen, så sind og ånd opløftes.

I Wellnesshuset fokuserer vi på behandlinger med Aromaterapi.

Behandlinger består af forskellige massage (ansigt og krop), ansigtskompres eller aromadamp eller et fodbad med æteriske olier der smelter stress og bekymringer bort. 

Adresse

Wellnesshuset Stubbæk
Stubbæk Bygade 32
6200 Aabenraa


Kontakt

info@wellnesshuset-stubbaek.dk
Mobil: 42415596

Info

    Priserne for behandlinger, findes

    på vores onlinebooking.Åbningstider (efter aftale)

Mandag: 09:00 - 18:00
Tirsdag:  09:00 - 18:00
Onsdag: 09:00 - 18:00
Torsdag: 09:00 - 18:00
Fredag:  08:00 - 15:00
Lørdag:  Efter aftale

AI Website Generator