Behandling
Wellnesspakker

Vores wellnesspakker er sammensat for at give dig en komplet behandling hvor du sættes i centrum og forkæles. Lad tiden stoppe, læn dig tilbage og nyd at der bliver kælet om dig! Alle pakkerne indeholder en grundig hudanalyse og vejledning i hvordan du bedst plejer din hud hjemme og opretholder en smuk, livsfuld og ung udseende.

I sandhed en luksus dag hvor kun du er i fokus.

Wellnesspakke 1

Her plejes du fra top-til-tå med en behandling der sætter hele din krop i fokus. Lad arbejde, børn og stress glide i baggrunden og skab plads til dig selv, dine tanker og slap af! Din behandling starter med en dejlig fodbehandling som giver dine fødder ny energi. Revitaliserende fodbad, filning af negle og hård hud, neglebåndspleje og lækker fodmassage. Herefter forkæles du med en kropspeeling som udrenser, afstresser og en dejlig som rygmassage løsner op for spændinger i skuldre og nakke. Nu er tiden kommet til din ansigtsbehandling. Her forkæles du med en skøn ansigtsbehandling som fjerner urenheder, plejer og fugter din hud. Nyd en lækker ansigtsmassage som giver huden ny energi og smelter bekymringerne væk, inden en maske tilpasset din hud. Din ansigtsbehandling afsluttes med cremepleje og derefter får du lagt en flot let dagsmakeup som bringer dine bedste sider frem. Undervejs forkæles dine hænder med en dejlig manicure som med plejende olier giver dine hænder smidighed og fugt.

Varighed ca 4 timer.

Wellnesspakke 2

Til dig som for alvor trænger til forkælelse, luksus og velvære!

Din behandling starter med en dejlig fod behandling hvor du efter et afslappende fodbad, filning af negle og hård hud bliver forkælet med neglebåndspleje, og en afslappende fodmassage. Herefter kan du læne dig tilbage og nyde en kropspeeling og derefter en lækker energimassage med varme og plejende olier som er omsorgsfuld, helhedsorienteret og som giver dyb afspænding, vitalitet og velvære. Det ældgamle massagehåndværk giver for mange en helt uventet lindring af smerte og et velvære, man først forstår, når man oplever det. Nu kan du nyde Mikrodermabrasion ansigtsbehandling hvor huden grundigt afrenses, og en fugtgivende maske giver din hud glød, smidighed og næring. Her ordnes også bryn og vipper.

Varighed ca 3 timer.

Wellnesspakke 3

Opfriskende behandlinger der giver dig en lille pause og gør dig klar til atter og møde verden med fornyet energi. Her forkæles fødder, ansigt, og dejlig hovedbundmassage løsner op for spændinger i skuldre og nakke. Vi starter med et afslappende fodbad og en fod reflekszone behandling. Denne trykmassage på føddernes under- og overside. påvirker de dele af kroppen, de ikke fungerer optimalt. Ved behandling med zoneterapi vil vi frigøre helende energi, der stimulerer organerne og genopretter balancen i kroppen. Zoneterapi virker godt mod stress og giver psyken et løft. Herefter forkæles du med en Ultralyd ansigtsbehandling som styrker hudens produktion af collagen og har derudover anti-aging egenskaber og virker udglattende og afslappende.

Varighed 2 1/2 timer.

Vi gør venligst opmærksom på at afbud til Wellnesspakker skal ske 1 uge før. Senere afbud medfører gebyr på 50% af behandlingen - ved afbud inden 24 timer betales den fulde pris for behandlingen. 

Adresse

Wellnesshuset Stubbæk
Stubbæk Bygade 32
6200 Aabenraa


Kontakt

info@wellnesshuset-stubbaek.dk
Mobil: 42415596

Info

    Priserne for behandlinger, findes

    på vores onlinebooking.Åbningstider (efter aftale)

Mandag: 09:00 - 18:00
Tirsdag:  09:00 - 18:00
Onsdag: 09:00 - 18:00
Torsdag: 09:00 - 18:00
Fredag:  08:00 - 15:00
Lørdag:  Efter aftale

AI Website Software