Behandling
Hudpleje

Microdermabrasion er en effektiv, ikke-kirurgisk metode til at slippe af med urenheder fine ar, rynker og pletter i de øvre lag af huden uden brug af kemikalier eller laserstråler. Diamant – mikrokrystaller eksfolierer huden meget blidt og efterlader den glat, ungdommelig og frisk.

Hvilken virkning har microdermabrasion

Mikrodermabrasion kan reducere urenheder, fine linjer og rynker, bidrager til at bekæmpe akne ar, fjerne hvide og sorte pletter, reducerer forstørrede porer og forynger og regenererer huden, øger dens elasticitet og produktion af kollagen. Hud ser frisk og glat ud.

Methoden jeg bruger er Diamantslibning hvor Krystaller er påsæt mundstykket (ingen briller, trykluft) Kun slibning og afsugning.

Hvorfor microdermabrasion

Microdermabrasion er langt mindre aggressiv en de almindelig mekaniske Peelings. Det kan udføres på en skønhedssalon eller hos lægen.

Diamant krystaller er helt sikker, og ikke-toksisk, selv ved indtagelse. De forårsage ingen bivirkninger i huden, og er ikke kræftfremkaldende.

Hvor lang tid tager en behandling

En typisk microdermabrasion behandling tager 20 til 30 minutter. Men hvis du ønsker at behandle nakken eller andre dele af kroppen, kan det tage op til en time.

Hvis dit mål er at slippe af med overfladiske ar, forstørrede porer, alder eller sol pletter på huden, fine rynker eller ujævn tone eller overflade, så er du - den ideelle kandidat til microdermabrasion. Med microdermabrasion kan vi behandle alle hudtyper.

Er der nogen kontraindikationer

Microdermabrasion kan ikke anbefales keratose syge, mennesker med tumorer, aktiv rosacea eller aktiv akne, diabetes, autoimmune sygdomme, skrøbelige kapillærer, eksem, dermatitis, psoriasis.

Hvor mange behandlinger er nødvendige

Selv om de fleste patienter siger, at de har set en forbedring efter de første to behandlinger, vil vi anbefale fra 6 til 10 behandlinger hver anden uge. Senere kan der udføres en behandling hver to til tre måneder for at bevare effekten. 

Mange kvinder er på vagt over for den hardware kosmetologi, især hvis funktionsprincip er virkningen af elektrisk strøm på huden, er ved galvanisk strøm.

Men eksperter siger, at det ikke er farlig, tværtimod er det meget godt for huden.

Bogstaveligt oversat som iontophoresis "Transport af ioner."

Dens essens består i interaktionen af den elektriske strøm og plejemidler, der påføres huden.
I det sidste århundrede, har forskerne udført undersøgelser, hvor det blev klart, at hvis cellemembranen arbejdet på lav effekt, kan du ændre dens egenskaber med hjælp af lav strøm: øge permeabilitet, accelererer stofskiftet, og cellerne begynder at komme sig.

Vi bruger ultralyd for at forbedre cellulær metabolisme; varmt og koldt hammer til at glatte huden og øge produkt absorption.

Beskrivelse/ Specifikationer:

Temperature Hammer er ideél til professionel behandling til:

-Aktivering af celler
-Afgiftning af huden
-Reduktion af rynker
-Afspænding af muskler
-Åbning af porerne til yderligere behandling

Apparatet aktiverer blodcirkulation og absorption af kosmetiske midler ind i huden. Køledrift hjælper med at lindre huden, fjerne rødme. Ved hjælp af skiftevis varm og kold behandling kan man lave kontrast massage, som toniserer huden, forbedrer hudens elasticitet.

Ultralydsbehandling

Med Ultralyd terapi er det nu muligt at opstramme vævets dybere lag ved hjælp af ultralyd og små elektriske pulsslag. Hvilket bevirker at de ansigtsmuskler, som efterhånden er blevet slappe, igen bliver spændstige. På den måde opnås et løft af hele ansigtet.

Er også ideelt til blandt andet opstramning af kæbelinien. - huden på halsen - brystpartiet og huden imellem brysterne.
Behandlingen varer ca. 45 - 60 minutter afhængig af området der skal behandles. Behandlingen er smertefri. Du vil mærke en svag prikkende fornemmelse i huden, når det specielle håndtag masseres over huden.

Efter behandlingen

Ultralyd terapi sender ultralydsbølger ned i huden, uden at påvirke overfladen af din hud, derfor vil man typisk ikke være mærket af behandlingen efterfølgende, og du vil kunne gå direkte ud og fortsætte dine hverdagsgøremål.

Effekt af behandlingen

Effekten af behandlingen er næsten altid god, men kan variere afhængig af den enkelte persons hud og alder. Nogle vil se en effekt i form af øget spændstighed direkte efter behandling. De egentlige resultater af behandlingen vil dog, for de flestes vedkommende vise sig efter et par måneder i takt med at de nye collagene fibre dannes. Du vil i takt med nydannelsen af disse fibre se et gradvist løft, og en opstramning af huden i ansigtet og på halsen, og en udglatning og opstramning af huden på decollete. 

Adresse

Wellnesshuset Stubbæk
Stubbæk Bygade 32
6200 Aabenraa


Kontakt

info@wellnesshuset-stubbaek.dk
Mobil: 42415596

Info

    Priserne for behandlinger, findes

    på vores onlinebooking.Åbningstider (efter aftale)

Mandag: 09:00 - 18:00
Tirsdag:  09:00 - 18:00
Onsdag: 09:00 - 18:00
Torsdag: 09:00 - 18:00
Fredag:  08:00 - 15:00
Lørdag:  Efter aftale

No Code Website Builder