Behandling
Massage/
Wellnessmassage

Er du ikke så meget for massage hvor der bliver taget lidt hårdere fat, eller at du efterfølgende kan blive øm efter massagen, er wellnessmassage måske noget for dig. Mærk efterfølgende en afslappet krop og med en bedre energi.

Wellnessmassage er til dig, der bare trænger til at blive forkælet. Nyd at blive en forkælet på briksen med en wellnessmassage som blive tilpasset til dig og dine behov.

Wellnessmassage er en oplevelse af ren afslapning til gavn for krop og sind. Behandlingen er en blid form for massage med et fokus på at du får en god oplevelse. Så lig dig ned og nyd en grundig og blid massage, -og får et break fra den travle hverdag. En del mennesker har brug for at komme ned i tempo, derfor bliver oplevelsen bedre hvis du giver dig selv tid til at slappe ordenligt af.

Du bliver lejret så du ligger mest muligt behageligt inden massage, -og temperatur bliver reguleret så den passer til dig. Massagen foregår under kyndige hænder, så du kan tryg slappe af.

Godt for dig der trænger til: Et pusterum fra hverdagens stress, skal blødes op før fest, gerne vil gøre noget godt for dig selv eller vil holde din krop i orden med forebyggende behandling. Wellnessmassage kan give dig fornyet energi og forbedre din vejrtræning, så den bliver dybere.

Efter du har fået kropsmassage, kan behandlingen afsluttes med en ansigtsmassage hvis det er dit ønske. Ansigts -og hovedbundsmassage virker afstressende, det kan opleves som en tur i drømmeland.. Ønsker du at få massage af dine hænder og fødder sige du blot til.

Har du lyst til at give dig selv eller en du holder af en lækker gave i form af ren velvære, er det muligt at få en del kropsmassage eller hel kropsmassage.

Adresse

Wellnesshuset Stubbæk
Stubbæk Bygade 32
6200 Aabenraa


Kontakt

info@wellnesshuset-stubbaek.dk
Mobil: 42415596

Info

    Priserne for behandlinger, findes

    på vores onlinebooking.Åbningstider (efter aftale)

Mandag: 09:00 - 18:00
Tirsdag:  09:00 - 18:00
Onsdag: 09:00 - 18:00
Torsdag: 09:00 - 18:00
Fredag:  08:00 - 15:00
Lørdag:  Efter aftale

AI Website Builder